Beatrix twittert niet, zo liet ze de wereld weten in haar kersttoespraak van 2009. Jammer, want we hadden erg graag de inside info gehad van Huis ten Bosch gebracht door onze Majesteit die vanavond het Holland Festival opent. Het zou zo leuk zijn als we  wisten wat haar echt bezighield in Carré, bij de zwoele klanken van Amal Maher’s ode aan Oum Kalthoum. Net als het @upc en @NS_hispeed geholpen heeft om aardig gevonden te worden, zou het voor onze Bea een kleine overwinning betekenen in de publicitaire malaise waarin het Huis van oranje zich momenteel bevindt.

Let op. Dit bericht is meer dan een jaar oud, en kan dus inmiddels zijn ingehaald door de tijd

Zolang de Oranjes nog volharden in hun oude communicatietechnieken, staat het voor de rest echter vrij om wel te twitteren. Voor iedereen vanavond en de komende maand: voorzie je tweets van de hashag #hf10 en je zult niet vergeten worden. Foto’s zijn ook enorm welkom.

Foto bovenaan:
Beatrix twittert niet, zo liet ze de wereld weten in haar kersttoespraak van 2009. Jammer, want...

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top