Beatrix twittert niet, zo liet ze de wereld weten in haar kersttoespraak van 2009. Jammer, want we hadden erg graag de inside info gehad van Huis ten Bosch gebracht door onze Majesteit die vanavond het Holland Festival opent. Het zou zo leuk zijn als we  wisten wat haar echt bezighield in Carré, bij de zwoele klanken van Amal Maher’s ode aan Oum Kalthoum. Net als het @upc en @NS_hispeed geholpen heeft om aardig gevonden te worden, zou het voor onze Bea een kleine overwinning betekenen in de publicitaire malaise waarin het Huis van oranje zich momenteel bevindt.

Zolang de Oranjes nog volharden in hun oude communicatietechnieken, staat het voor de rest echter vrij om wel te twitteren. Voor iedereen vanavond en de komende maand: voorzie je tweets van de hashag #hf10 en je zult niet vergeten worden. Foto’s zijn ook enorm welkom.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Comments are closed.