Meteen naar de inhoud

Speciaal voor onze abonnees: het grote Holland Festival 2017 e-book

Het voordeel van een lidmaatschap als abonnee van Cultuurpers is natuurlijk vooral dat we kunnen bestaan dankzij jou. Zo blijft ons onafhankelijke geluid hoorbaar, zo krijg je de duiding van het nieuws zoals je die nergens anders krijgt.

In juni zijn in totaal 14 auteurs voor je op pad gegaan om zoveel mogelijk voorstellingen te zien van het Holland Festival.

Waarom?

Omdat het mooi is, maar vooral omdat het Holland Festival het grootste festival van Nederland is, en men daar pretendeert het beste te bieden wat er momenteel in de wereld van de podiumkunst te krijgen is. Dat moeten we natuurlijk gaan checken.

Welnu: het klopt. Dat vonden wij, een enkele uitzondering daargelaten, en dat vonden de 86.000 mensen die dit jaar een kaartje kochten. Een paar duizend meer dan vorig jaar, dus de groei zit er nog steeds in.

Waarom een e-boek?

Nu kun je natuurlijk alles wat we hier over het Holland Festival hebben geschreven zelf opzoeken. Is niet eens zo heel moeilijk. Maar je gaat nu vast op vakantie en je laptop of ipad past niet in je rugzak. Daarom: speciaal voor je e-reader dus ons complete overzicht. Om na te genieten, of om te kijken of je volgend jaar niet toch ook maar eens een kaartje moet gaan kopen. Onbegrijpelijk is het eigenlijk nooit, fascinerend altijd en mooi: meestal.

Log daarom in, of word lid/abonnee en download het e-book.

Inloggen

 

Wijbrand Schaap

Cultuurjournalist sinds 1996. Werkte als toneelrecensent, columnist en verslaggever voor Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad, Parool en regionale kranten via de Geassocieerde Pers Diensten. Interviews voor TheaterMaker, Theaterkrant Magazine, Ons Erfdeel, Boekman. Podcastmaker, experimenteert graag met nieuwe media. Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Levenspartner van Suzanne Brink huisgenoot van Edje, Fonzie en Rufus. Zoek en vind mij op Mastodon.Bekijk alle berichten van deze auteur

Klein Lidmaatschap
175€ / 12 Maanden
Speciaal voor organisaties met een omzet  of subsidie van minder dan 250.000 per jaar.
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
5 proefabonnementen op de nieuwsbrief
Al onze podcasts
Meepraten over ons beleid
Inzage in de financiën
Exclusieve archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Eigen mastodon account op onze instance
Cultureel Lidmaatschap
360€ / Jaar
Voor culturele organisaties
Geen storende banners
Een premium Nieuwsbrief
10 proefabonnementen op de nieuwsbrief
Al onze podcasts
Meepraten
Inzage in financiën
Exclusieve archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Eigen mastodon-account op onze instance
Samenwerking
Privé Lidmaatschap
50€ / Jaar
Voor natuurlijke personen en zzp’ers.
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Meepraten over ons beleid
Inzage in de financiën
Exclusieve archieven
Eigen mastodon account op onze instance
nl_NLNederlands