Meteen naar de inhoud

Mis niets van het Holland Festival met ons speciale #HF17-abonnement!

We zijn echte Holland Festival-specialisten, inmiddels. We gaan voorstellingen vooraf bekijken, interviewen makers, acteurs en lopen zo’n beetje elke dag rond bij de zalen, in de foyers. We horen wat, we zien veel en we delen dat hier. Cultuurjournalistiek zoals het hoort, kortom. Cultuurjournalistiek die er ook moet zijn. En dat lukt helemaal als je een abonnement neemt. Dan krijg je niet alleen alles te lezen, we gaan ook voor je op pad!

Een speciaal Holland Festival abonnement, wat is dat?

Speciaal voor het culturele hoogtepunt van het jaar bieden we je nu de mogelijkheid om echt niets te missen. Zodra we nieuws hebben, of het nu gaat om een recensie, maar ook om interviews, updates en faits divers, krijg je daar elke dag rond 14:00 een bericht van in je mailbox. Ruim op tijd om nog mee te kunnen doen aan het gesprek van de dag. Een perfecte aanvulling op het nieuws dat je toch al volgt via je krant of je radio of televisie (doen die er wat mee? Best wel. Soms).

En er is meer!

Met een Holland Festival abonnement geven we je ook toegang tot alle ‘premium’ verhalen op onze site. Dat betekent dat je ook kennis kunt maken met de unieke meerwaarde die Cultuurpers toevoegt voor iemand die in kunst in den brede geïnteresseerd is. Een nieuwsgierige liefhebber zoals jij.

Een keer inloggen en je hebt onze mooiste opmaak, want soms gaan er juweeltjes vloeren bij Blendle. Het mooiste is: je kunt overal bij.

Dan hóór je er ook bij.

Voordeel: Het houdt vanzelf weer op.

De speciale Holland Festivalservice stopt gewoon keurig op 1 juli. Daarna vallen we je niet meer lastig. Wil je ook na 1 juli op de hoogte blijven van alles wat we brengen, kun je een gewoon abonnement nemen.

Klik daarom hier vooralles over het Holland Festival in je mailbox en ook nog eens gratis toegang zonder betaalknop of Blendle.

 

 

Wijbrand Schaap

Cultuurjournalist sinds 1996. Werkte als toneelrecensent, columnist en verslaggever voor Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad, Parool en regionale kranten via de Geassocieerde Pers Diensten. Interviews voor TheaterMaker, Theaterkrant Magazine, Ons Erfdeel, Boekman. Podcastmaker, experimenteert graag met nieuwe media. Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Levenspartner van Suzanne Brink huisgenoot van Edje, Fonzie en Rufus. Zoek en vind mij op Mastodon.Bekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
KLein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen