Meteen naar de inhoud

Mis niets van het Holland Festival met ons speciale #HF17-abonnement!

We zijn echte Holland Festival-specialisten, inmiddels. We gaan voorstellingen vooraf bekijken, interviewen makers, acteurs en lopen zo’n beetje elke dag rond bij de zalen, in de foyers. We horen wat, we zien veel en we delen dat hier. Cultuurjournalistiek zoals het hoort, kortom. Cultuurjournalistiek die er ook moet zijn. En dat lukt helemaal als je een abonnement neemt. Dan krijg je niet alleen alles te lezen, we gaan ook voor je op pad!

Een speciaal Holland Festival abonnement, wat is dat?

Speciaal voor het culturele hoogtepunt van het jaar bieden we je nu de mogelijkheid om echt niets te missen. Zodra we nieuws hebben, of het nu gaat om een recensie, maar ook om interviews, updates en faits divers, krijg je daar elke dag rond 14:00 een bericht van in je mailbox. Ruim op tijd om nog mee te kunnen doen aan het gesprek van de dag. Een perfecte aanvulling op het nieuws dat je toch al volgt via je krant of je radio of televisie (doen die er wat mee? Best wel. Soms).

En er is meer!

Met een Holland Festival abonnement geven we je ook toegang tot alle ‘premium’ verhalen op onze site. Dat betekent dat je ook kennis kunt maken met de unieke meerwaarde die Cultuurpers toevoegt voor iemand die in kunst in den brede geïnteresseerd is. Een nieuwsgierige liefhebber zoals jij.

Een keer inloggen en je hebt onze mooiste opmaak, want soms gaan er juweeltjes vloeren bij Blendle. Het mooiste is: je kunt overal bij.

Dan hóór je er ook bij.

Voordeel: Het houdt vanzelf weer op.

De speciale Holland Festivalservice stopt gewoon keurig op 1 juli. Daarna vallen we je niet meer lastig. Wil je ook na 1 juli op de hoogte blijven van alles wat we brengen, kun je een gewoon abonnement nemen.

Klik daarom hier vooralles over het Holland Festival in je mailbox en ook nog eens gratis toegang zonder betaalknop of Blendle.

 

 

Wijbrand Schaap

Cultuurpers heet het geesteskind dat ik in 2009 op de wereld zette. Voor ik dat deed was ik (sinds 1996) kunstverslaggever voor onder meer Algemeen Dagblad, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad en GPD. Daarvoor deed ik van alles. Studeren enzo. Theater maken. Inspraakavonden notuleren. In een bandje spelen. Ik schreef - en schrijf ook voor specialistische bladen als TM, Boekman, Ons Erfdeel en De Vogelvrije Fietser. Ik help je met schrijven als je het heel lief vraagt. Ik ben getrouwd met Suzanne Brink en heb een kat die Edje heet, een pup die Fonzie heet en een hond die genoemd is naar Rufus Wainwright.Bekijk alle berichten van deze auteur