Het is zo simpel dat je denkt: waarom bedachten we dat niet eerder? Immers, dure binnenstadsrestaurants parkeren je auto al voor je en hangen je jas op. Waarom dan net ook een oppas geregeld voor het thuisblijvend grut? Het Amsterdamse heeft vooralsnog de primeur. Bij het bestellen van een kartje (in de voorverkoop uiteraard) kun je het theater ook een oppas laten regelen van de Oppascentrale Kriterion. Of dat een betrouwbaar adres is, kunnen we zo snel niet controleren, bij gebrek aan doelgroep, maar dat het een aardig idee is, daar zijn we het wel over eens. Het is een experiment, dat begint bij de voorstelling Hond van Toneelgroep Opium voor het Volk, die speelt van 28 september tot en met 1 oktober.

Zelf zouden we trouwens  ook een hondenoppas op stellen, eventueel in combinatie met een uitlaatservice.

Foto bovenaan:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:
Scroll naar top