De beste foto van 2011: scene uit de musical door Joris van Bennekom.

Theaterfoto’s zijn een vak apart. Uit een toch al in scene gezet onderwerp kiest de beroepsfotograaf het pakkendste beeld. Er zijn mensen die er daarom op neerkijken, er zijn mensen die de theaterfotograaf juist daarom bewonderen. Wij zijn uiteraard meer geneigd tot het laatste. Maar het vak staat onder druk. Van smartphones, van afnemers die geen plek en geen meer hebben voor echte foto’s.

Tijd voor het in zijn voortbestaan bedreigde podiumkunstvakblad TM (@tmtheaternieuws) om er een tentoonstelling aan te wijden. Niet heel groot, maar met een catalogus (het decembernummer 2011 van TM) die er mag wezen. U kunt zelf de foto’s gaan zien in KochxBos in de 1e Anjeliersdwarsstraat 5 in . Wij waren alvast bij de vernissage, of, zoals dat bij fototentoostellingen heet: het fixatiemoment.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

 

 

Foto bovenaan:
De beste foto van 2011: scene uit Soldaat van Oranje de musical door Joris van Bennekom.
Scroll naar top