Het was het onderwerp waarover hij het hardst gelogen had, zoals wij een jaar geleden aantoonden, maar de meest gehate staatssecretaris van het land maalde er niet om. Ondanks het grote succes moest de voor scholieren sneuvelen, en op oneigenlijke gronden. Nu is de kaart door de kamer gered. Een meerderheid stemde voor een motie van en , die het kabinet dwong om een klein deel van het ontbrekende (6 ton) toch nog bij te dragen.

De staatssecretaris die onlangs nog verklaarde dat hij geen argumenten tegen zijn draconische cultuurbezuinigingen had gehoord moet nu dus boter bij de vis geven. Hij prees immers de organisatie achter de kaart voor hun inspanning om de kaart voor driekwart te redden, maar zette die eer niet om in een bijdrage waarmee andere investeerders zich gesteund zouden zien in in hun inspanning.

Nu dus wel.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

 

 

 

Foto bovenaan:
Scroll naar top