Meteen naar de inhoud

Arin Keshishi & het Marmoucha Orchestra

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Laat je meenemen op een bijzondere reis. Arin Keshishi, de virtuoze bassist en artistiek leider van het gerenommeerde Marmoucha Orchestra, onthult “Self-Reflection: The Live Experience”

Zelfreflectie van meesterlijke bassist en artistiek leider van het Marmoucha Orchestra. 

In deze editie zetten we Arin Keshishi in de schijnwerpers, een uitzonderlijk getalenteerde bassist en de nieuwe artistiek leider van het Marmoucha Orchestra. Zijn recent uitgebrachte debuutalbum, ‘Self-reflection’, is meer dan een simpele verzameling muziekstukken. Het album vertegenwoordigt een diepgaande ontdekkingsreis naar zijn persoonlijke identiteit, waarbij hij een brug slaat tussen traditioneel muzikaal erfgoed en de moderne klanken die hij gedurende zijn internationale carrière heeft verzameld. Voor Arin is het ultieme doel van muziek precies dit: onze werelden uitbreiden voorbij onze verbeelding en deze ervaringen delen.
Arin’s veelzijdigheid als artiest komt voort uit zijn samenwerkingen met internationale grootheden zoals Antonio Lizana en Dhafer Yousef. Als Iraanse bassist met Armeense roots, verenigt hij diverse muzikale stijlen, van jazz en flamenco tot traditionele volksmuziek, in zijn unieke sound. Zijn verhuizing naar Amsterdam markeerde een belangrijk keerpunt in zijn carrière, met het Marmoucha Orchestra als centraal punt in zijn muzikale ontwikkeling. Dit partnerschap bood Arin een platform om zijn eclectische achtergrond te combineren met de orkestrale dynamiek van het Marmoucha Orchestra.

Het Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor muziek en de diversiteit in muzikale talen, waaronder Noord-Afrikaanse, Oosterse, Arabische en Mediterrane stijlen en tradities.

In ‘Self-reflection – The Live Experience’ vermengt Arin met het Marmoucha Orchestra diverse muziekstijlen tot een harmonieus geheel. Zijn fusionmuziek, een mix van oosterse en westerse invloeden, creëert een naadloos en uniek geluid, getuigend van zijn diepgaande begrip van verschillende muzikale tradities.

Musici:

Bas: Arin Keshishi
Piano: Xavi Torres
Drums: Shayan Fathi
Percussie: Udo Demandt
Fluit: Maria Cristina Gonzalez
Trompet: Antonio Moreno Glazkov
Trombone: Pablo Martinez
Saxofoon: Miguel Valente
Zang: Delaram Kafashzadeh

Voorstellingen:

Vrijdag 16 februari | Utrecht
Zaterdag 17 februari | Amsterdam
Zondag 25 februari | Amersfoort

Tags:

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands