Meteen naar de inhoud

BPP Kaputt (4): 1,7 miljoen beschikbaar voor internationale promotie podiumkunst: wie heeft plannen?

Het Fonds Podiumkunsten neemt de internationale promotie van de podiumkunsten over van het Bureau Promotie Podiumkunsten, dat binnenkort wegens wanbeheer geldgebrek wordt opgeheven. Dat blijft het fonds doen tot 1 juni 2014. In de tussentijd zoekt men daar naar een nieuwe partij die de boel kan overnemen. Ook het programma waarmee belangrijke bezoekers uit het buitenland kunnen worden uitgenodigd, zal tijdelijk door het Fonds worden beheerd, tot er een partij kan worden gevonden die dat voor zijn rekening neemt. Dat meldt de Theaterkrant.

Het gaat om 1,7 miljoen. Een aardig potje met geld, al bleek het niet voldoende om het BPP van de ondergang te redden. Mensen met plannen kunnen zich hier melden.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur