Het Fonds Podiumkunsten neemt de internationale promotie van de podiumkunsten over van het Bureau Promotie Podiumkunsten, dat binnenkort wegens wanbeheer geldgebrek wordt opgeheven. Dat blijft het fonds doen tot 1 juni 2014. In de tussentijd zoekt men daar naar een nieuwe partij die de boel kan overnemen. Ook het programma waarmee belangrijke bezoekers uit het buitenland kunnen worden uitgenodigd, zal tijdelijk door het Fonds worden beheerd, tot er een partij kan worden gevonden die dat voor zijn rekening neemt. Dat meldt de Theaterkrant.

Het gaat om 1,7 miljoen. Een aardig potje met geld, al bleek het niet voldoende om het BPP van de ondergang te redden. Mensen met plannen kunnen zich hier melden.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login