Het Maaspodium blijft open met een maximale capaciteit van 30 bezoekers per voorstelling. Vanaf 17 oktober zijn er veertien kindervoorstellingen in het Maaspodium tijdens de herfstvakantie en ook erna staan staan er theater- en voorstellingen op ons programma.

Ook de première van kleutervoorstelling Wijzer van Remse Rafaela op zondag 18 oktober gaat door. Voor en na de voorstellingen is het niet meer mogelijk om in de foyer van het Maaspodium te eten en drinken. Ook het randprogramma bij de voorstellingen is afgelast.

Bezoekers wordt gevraagd een mondkapje te dragen. Op deze manier zorgen we dat het Maaspodium een proof theater blijft en bezoekers geheel veilig op afstand volop kunnen genieten van theater.

Bernadette Stokvis, zakelijk directeur Maas theater en : “We hebben besloten om open te blijven en zijn blij dat we met onze tourneevoorstellingen bij een groot deel van de theaters ook door kunnen  spelen. De afgelopen weken speelden wij al voor 30 bezoekers, omdat we geen ontheffing kregen. Dat waren bijzondere ervaringen, vooral omdat het beetje dat er was zo dankbaar was voor een theaterervaring in een tijd als deze. Iemand noemde het ‘een groot cadeau’. En veiligheid staat voorop. Elke dag open is er een, we gaan door met sprokkelen en mensen een escape bieden in deze bizarre tijd. Voor de theatersector en horeca hopen wij dat het tij spoedig zal keren. Blijf gezond en houd moed.”

Van oktober tot en met december zijn er zo’n 40 familievoorstellingen en voorstellingen voor en jongvolwassenen te zien in het Maaspodium. Om de veiligheid te waarborgen zijn er rondom de voorstellingen geen randprogramma’s. Bekijk de volledige Familie- en XL agenda op:
www.maaspodium.nl/agenda

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Persberichten van leden met een ‘bijzonder’ lidmaatschap worden onverkort doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word BIJZONDER lid!
Scroll naar top