Meteen naar de inhoud

Het Maaspodium blijft open

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Het Maaspodium blijft open met een maximale capaciteit van 30 bezoekers per voorstelling. Vanaf 17 oktober zijn er veertien kindervoorstellingen in het Maaspodium tijdens de herfstvakantie en ook erna staan staan er theater- en dansvoorstellingen op ons programma.

Ook de première van kleutervoorstelling Wijzer van Remse Rafaela op zondag 18 oktober gaat door. Voor en na de voorstellingen is het niet meer mogelijk om in de foyer van het Maaspodium te eten en drinken. Ook het randprogramma bij de voorstellingen is afgelast.

Bezoekers wordt gevraagd een mondkapje te dragen. Op deze manier zorgen we dat het Maaspodium een coronaproof theater blijft en bezoekers geheel veilig op anderhalve meter afstand volop kunnen genieten van theater.

Bernadette Stokvis, zakelijk directeur Maas theater en Dans: “We hebben besloten om open te blijven en zijn blij dat we met onze tourneevoorstellingen bij een groot deel van de theaters ook door kunnen  spelen. De afgelopen weken speelden wij al voor 30 bezoekers, omdat we geen ontheffing kregen. Dat waren bijzondere ervaringen, vooral omdat het beetje publiek dat er was zo dankbaar was voor een theaterervaring in een tijd als deze. Iemand noemde het ‘een groot cadeau’. En veiligheid staat voorop. Elke dag open is er een, we gaan door met sprokkelen en mensen een escape bieden in deze bizarre tijd. Voor de theatersector en horeca hopen wij dat het tij spoedig zal keren. Blijf gezond en houd moed.”

Van oktober tot en met december zijn er zo’n 40 familievoorstellingen en voorstellingen voor jongeren en jongvolwassenen te zien in het Maaspodium. Om de veiligheid te waarborgen zijn er rondom de voorstellingen geen randprogramma’s. Bekijk de volledige Familie- en XL agenda op:
www.maaspodium.nl/agenda

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands