Cesc Gelabert laat dansvernieuwing herbeleven

Cesc Gelabert

Cesc Gelabert is een aparte verschijning in de wereld van de moderne dans. De Catalaan met Duitse roots maakt er een gewoonte van om repertoire uit de hete periode van de dansvernieuwing levend te houden, door er decennialang mee rond te trekken langs theaters en festivals. Dus geen Assepoester en Zwanenmeer voor deze innemende perfectionist, maar danspassen uit een Berlijnse Studio waar een choreograaf zonder geld ooit met objecten moest werken, omdat hij geen dansers kon betalen.

2 reacties op “Cesc Gelabert laat dansvernieuwing herbeleven”

  1. Avatar
    fransien van der putt

    Prrrrachtige voorstelling gisteren in Kikker van Cesc Gelabert, of eigenlijk van Gerhard Bohner: Schwarz Weiss Zeigen uit 1983, met muziek van Händel en Glenn Branca, echt onvergetelijk 🙂 zo blij dat ik het gezien heb, nog steeds

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top