Meteen naar de inhoud

‘Onze’ New Yorkse dodorecensenten zagen Le Vieux Carré van de Wooster Group en waren enthousiast

Toegegeven, onze methode van recenseren (zie onze bijdragen over Springdance en De Internationale Keuze) is voor Nederland nieuw, maar in de States deed een enkeling het al. Zo zijn de twee lekkere jongens Andrew en Andrew goed bezig met hun iPhone, en doen zo het zelfde als de Dodo met de Kodak Zi8 (geen aandelen, al zouden we dolgraag gesponsord worden).
Enfin. Zij bezochten de Wooster Group productie Le Vieux Carré, die op 11, 12 en 13 juni in het Holland Festival is te zien en vonden het prachtig. En er schijnt iets met een dildo te gebeuren. Op 5 mei gaat onze recensent Wijbrand Schaap in Antwerpen alvast kijken wat daarvan waar is. Samen met het puikje van de nederlandse kunstkritiek. Later dus meer op De Dodo.

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur