Toegegeven, onze methode van recenseren (zie onze bijdragen over Springdance en De Internationale Keuze) is voor Nederland nieuw, maar in de States deed een enkeling het al. Zo zijn de twee lekkere jongens Andrew en Andrew goed bezig met hun iPhone, en doen zo het zelfde als de Dodo met de Kodak Zi8 (geen aandelen, al zouden we dolgraag gesponsord worden).
Enfin. Zij bezochten de Wooster Group productie Le Vieux Carré, die op 11, 12 en 13 juni in het Holland Festival is te zien en vonden het prachtig. En er schijnt iets met een dildo te gebeuren. Op 5 mei gaat onze recensent Wijbrand Schaap in alvast kijken wat daarvan waar is. Samen met het puikje van de nederlandse kunstkritiek. Later dus meer op .

Foto bovenaan:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top