Gerard Marlet is aan het uitgroeien tot een ware cijferguru voor de Nederlandse kunstsector. Zijn nieuwste publicatie betreft de “Podiumpeiler”. We hebben hem voor u ingebed. Lezenswaardig, niet alleen voor cijfer- en kunstfreaks. Immers, veel discussies over wel of geen naar , wel of geen volle zalen, ze kunnen nu allemaal even goed gebaseerd worden op de feiten.

Nuttig, ook voor mensen als Mark Rutte die zeker wist dat er in   30 voorstellingen per avond werden gespeeld met slechts 15 man op de eerste rij. Met een gemiddeld aantal bezoekers van 300 wordt dat knap lastig vol te houden. Wij wisten dat al. U als vaste lezer ook, maar nog zoveel mensen niet. Spread the numbers.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Foto bovenaan:
Scroll naar top