Meteen naar de inhoud

Nu stemmen! Nominaties Danspublieksprijs 2014 bekend

De Officiële Nominaties voor de Danspublieksprijs 2014 zijn bekend. Bekijk de 10 favoriete dansvoorstellingen en 10 favoriete dansers van 2014. Je kunt bovendien op ze stemmen.

Gevarieerde inzendingen

Voor de Danspublieksprijs zonden bijna 800 bezoekers van dansvoorstellingen nominaties in van maar liefst 105 dansers en 65 dansvoorstellingen. Van Igone de Jongh van Het Nationale Ballet tot de jonge Carlos Puts in Billy Elliot, van Sehnsucht/Schmetterling van NDT tot Zero van Nanine Linning. Van de longlist danser en longlist dansvoorstelling is een shortlist samengesteld: de dansers of voorstellingen met de meeste inzendingen kregen een plek in de top 10.
Je kunt t/m 31 januari stemmen op de genomineerden. In februari zijn de winnaars bekend. De Danspublieksprijs is een initiatief van partner Danspubliek.nl in samenwerking met het Cultureel Persbureau.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur