De Officiële Nominaties voor de 2014 zijn bekend. Bekijk de 10 favoriete dansvoorstellingen en 10 favoriete dansers van 2014. Je kunt bovendien op ze stemmen.

Gevarieerde inzendingen

Voor de Danspublieksprijs zonden bijna 800 bezoekers van dansvoorstellingen nominaties in van maar liefst 105 dansers en 65 dansvoorstellingen. Van van Het Nationale Ballet tot de jonge Carlos Puts in Billy Elliot, van Sehnsucht/Schmetterling van tot Zero van . Van de longlist danser en longlist dansvoorstelling is een shortlist samengesteld: de dansers of voorstellingen met de meeste inzendingen kregen een plek in de top 10.
Je kunt t/m 31 januari stemmen op de genomineerden. In februari zijn de winnaars bekend. De Danspublieksprijs is een initiatief van partner Danspubliek.nl in samenwerking met het Cultureel Persbureau.
Scroll naar top