Meteen naar de inhoud

Feestdagen vol theater, dans en muziek vanuit je eigen huiskamer

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

ITA, HOLLAND FESTIVAL EN NDT PRESENTEREN GRENVERLEGGENDE PROGRAMMA’S ONLINE, IN DIGITAAL THEATER

Internationaal Theater Amsterdam, Holland Festival en Nederlands Dans Theater presenteren in de kerstvakantie grensverleggende programma’s online, in het Digitaal Theater.

Om makers, gezelschappen en (inter)nationale bezoekers met elkaar te verbinden, kiezen de initiatiefnemers voor een programma tijdens de kerstvakantie. De ideale periode om samen te zijn, je te verwonderen en om in aanraking te komen met nieuwe perspectieven op de wereld.

Over het programma

NDT: Illuminate

Nederlands Dans Theater programmeert de triple bill Illuminate van NDT 2. Drie jonge choreografen presenteren een explosie aan energie met hiphop invloeden, een gecomponeerde improvisatie en een speelse verkenning van een droomwereld.

Beschikbaar op 29 t/m 30 december
Voor tickets en info, klik hier

HOLLAND FESTIVAL

Ifé

Holland Festival biedt het grensverleggende avondprogramma Ifé. Associate artist van 2022 Angélique Kidjo zingt onder meer over scheppingsmythen uit Benin op muziek van minimal music componist Philip Glass met ondersteuning van Amsterdam Sinfonietta.

Beschikbaar op 30 december t/m 1 januari
Voor tickets (gratis) en info, klik hier

When Paths Meet, exclusive online world premier

Daarnaast presenteert Holland Festival ook het concert When Paths Meet van wereldwijd geroemde componist en muzikant Sami Yusuf. Van diep meditatieve melodieën tot pulserende energieke ritmes.

Beschikbaar van 29 december t/m 7 januari
Voor tickets en info, klik hier

ITA: Kings of War

In Kings of War voegt Ivo van Hove de toneelstukken Henry V, Henry VI en Richard III van William Shakespeare samen tot één explosieve voorstelling over leiderschap. In de opeenvolgende koningen schetst Shakespeare een beeld van politieke leiders, oog in oog met de ultieme verantwoordelijkheid over leven en dood in tijden van oorlog. Op onnavolgbare wijze voert hij ons binnen in de psychologie van de machthebbers maar ook in de machinaties van de raadsheren om hen heen.

Beschikbaar op 3 (om 14:00 uur), 4 (om 14:00 uur) en 5 januari (om 19:30 uur)
Voor tickets en info, klik hier

Tickets voor elk programma zijn los verkrijgbaar. Digitaal Theater is een initiatief van Internationaal Theater Amsterdam, Holland Festival en Nederlands Dans Theater om muziek, muziektheater, dans en toneel online te presenteren. Hiermee kan (inter)nationaal een groot publiek genieten van podiumkunsten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands