Nathaniël Mellors is een van de grappigste van wie werk is te zien op Art . Geen bewegend schilderij, geen grofkorrelige vloeistofdia’s en ook geen Arnoud Mik: Mellors laatste werk: The Sophisticated Neanderthal , is goed geacteerde comedy over een serieus intellectueel onderwerp: de kunstwereld.  Voortbordurend op de ontdekking dat de Neanderthalers helemaal niet de primitieve knuppelzwaaiende losers waren waar we ze lang voor hielden, krijgt hier een hedendaagse interviewer van een eigenzinnige Neanderthaler te horen dat Sporgo het helemaal is in de , en dat je het gevaar loopt uit de scene (E-den) gelazerd te worden als niet Sprogo genoeg bent.

http://vimeo.com/84330225

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Mellors heeft humor, en dat zie je dus ook al aan de elders in de Van Nelle Fabriek, waar dezelfde Neanderthaler als pop nog wat oneliners de wereld in smijt. Niet heel erg Sporgo, maar wel leuk.

Foto bovenaan:
Goed om te weten
Projections/ Stigter
Scroll naar top