Meteen naar de inhoud

Herfst der bezinning

Movies that Matter zie je niet alleen in maart op het festival. Het door Amnesty International georganiseerde filmevenement trekt dit najaar ook met een aantal films langs verschillende filmhuizen in Nederland.

De aftrap vindt plaats in oktober met de vertoning van de documentaire We come as friends van Hubert Sauper. In zijn eerdere film Darwin’s nightmare toonde deze bekroonde Oostenrijkse regisseur de bijna apocalyptische gevolgen van mondialisering op het Afrikaanse continent. In We come ...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

George Vermij

George Vermij is een culturele alleseter met een nieuwsgierige en kritische blik. Hij studeerde kunstgeschiedenis en politicologie in Leiden en heeft een ongeneeselijke filmverslaving. Naast Cultuurpers schrijft hij voor Schokkend Nieuws, Gonzo Circus en In de bioscoop over film. Voor Tubelight, Metropolis M en Jegens & Tevens schrijft hij over beeldende kunst.Bekijk alle berichten van deze auteur