Meteen naar de inhoud

PRIDE in Plein Theater met Sappho de Potkast, een liefdestragedie tussen twee vrouwen!

Cultuurpers ledenservice

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een bijpassend lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door laten plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.


Plein Theater en Annie Gerretsen presenteren met Pride Amsterdam 2021 de muziektheatervoorstelling: Sappho de Potkast!

Sappho de Potkast is een niet te missen operesk muzikale vertelling. Het doet veinzen of het een podcast is of toch een rock-opera. Een liefdestragedie tussen twee vrouwen die gaat kraken, schuren en vlammen! Na zo’n dijk van een verhaal, wil je alleen nog maar meer. Een lesbisch encore wat nog gaat nagalmen in lengte van dagen.

Met de aloude klassieke dichtkunst van Sappho kan deze voorstelling niet meer stuk. Maar worden er evengoed potjes gebroken. Onontkoombaar zo lijkt. Want als de liefde niet mag bestaan, zijn er enkel verliezers.

De voorstelling wordt live gebracht via draadloze headsets, waarmee je plaats mag gaan nemen op één van de Griekse eilanden aan het Sajetplein in Amsterdam Oost.

Goed om te weten Goed om te weten
Te zien en horen op zaterdag 31 juli (première), zondag 1 augustus, dinsdag 3 augustus en woensdag 4 augustus om 19:00 en 21:00.
Tickets via www.plein-theater.nl.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur