Meteen naar de inhoud

Voor een feestelijk familie-uitje in de kerstvakantie ga je naar Plein Theater met de theatervoorstelling Nietsnut! (6+) van Theatergroep Wie Walvis!

Cultuurpers ledenservice

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een bijpassend lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door laten plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.


Deze kerstvakantie speelt de voorstelling Nietsnut! van Theatergroep Wie Walvis in Plein Theater! Te zien vanaf tweede kerstdag 26 december t/m 2 januari om 13:00 en 16:00.

De voorstelling is een ode aan onzin. Aan een wereld die je pas ziet als alles stilvalt en je de tijd hebt om heel goed te kijken. Een wereld vol fantasie die je nodig hebt om te ontdekken wie je écht bent!

Wie Walvis en Plein Theater omlijsten de feestdagen in jazzy kerstsferen. Voor of na de voorstelling kun je ook een lekker hapje eten in het Plein Theater Eetlokaal.

Zo 26 (tweede kerstdag), di 28, wo 29, do 30 december en 2 januari om 13:00 en 16:00 Plein Theater, Sajetplein 39

Meer info & tickets: www.plein-theater.nl

Stadspas actie: Heb je een Stadspas met een groene stip? Dan kun je altijd voor €4,50 naar een voorstelling in Plein Theater, inclusief een drankje bij de bar!

Over de voorstelling Nietsnut!

Oscar werkt altijd en Oscar werkt ook altijd hard. Hij heeft nauwelijks tijd om een broodje te eten of naar de wc te gaan. De apparaten om hem heen piepen en trillen en vragen om actie. Als hij ook maar even te laat is gaan ze tekeer. Maar dan valt plots de stroom uit en is het donker en stil in zijn kantoor. Doodstil. Of toch niet?

Wat klinkt daar voor raar getik in de kast en komt er nou muziek uit de koekautomaat? Ineens gaat het licht aan en staan er twee vreemde figuren in het kantoor. Ze zitten overal aan en beginnen de boel op stelten te zetten. Oscar wil dat ze gaan, maar het lukt niet. Ze dansen, ze zingen en het kantoor lijkt helemaal geen kantoor meer. Oscar heeft hier geen tijd voor. Hij moet werken, werken, werken en snel een beetje. Want wat als iemand ziet dat hij geen harde werker maar eigenlijk een grote nietsnut is?

Theatergroep Wie Walvis maakt muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur