Meteen naar de inhoud

Alledaagse objecten kapen de hele voorjaarsvakantie Plein Theater

Cultuurpers ledenservice

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een bijpassend lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door laten plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.


STIP-theaterproducties en Plein Theater presenteren de gehele voorjaarsvakantie de jeugdtheatervoorstelling Micro… de dingen komen in opstand (7+). In deze fantasievolle en humoristische voorstelling worden alledaagse objecten leven in geblazen. Ze krijgen stemmen en gevoelens en gaan in fel protest. In het theater zijn dagelijks tal van extra bonusactiviteiten die kinderen voor en na de voorstelling kunnen beleven.

Over de voorstelling

In Micro… de dingen komen in opstand (7+) komen een brandblusapparaat, een ladder en allerlei andere spullen ineens tot leven en gaan het gevecht aan voor hun “moment to shine”. Ze willen ook in de spotlight staan en laten stevig van zich horen. In deze magische slapstick voorstelling vol fantasie word je meegenomen in de zielen en harten van alledaagse dingen die de boel op stelten zetten.

De voorstelling is gemaakt door de veelbelovende theatermakers Sonja van Ojen en Hendrik Kegels die met het idee de NTF-jeugdtheaterpitch 2019 wonnen. STIP nam de voorstelling vervolgens in productie.

Bonusactiviteiten

Elke dag zijn er gratis bonusactiviteiten voor en na de voorstelling te beleven.

  • 19 t/m 27 februari: In het Micro-Universum kan je een spannende speurtocht doen of rustig chillen in de podcasthoek.

  • 20 t/m 22 februari: Na de voorstelling laat je in de theaterworkshop zelf objecten tot leven komen en maak je een spannend verhaal! (Reservering verplicht)

  • 21 en 22 februari: Een dagje zelf op stap? De Micro Crew vangt je op voor een superleuke theatermiddag zonder je ouders.

  • 25 en 26 februari: Bezoekers veranderen zelf in een Micro object, ga op de foto en tover dat om in een echt kunstwerk!

Praktische informatie
Micro… de dingen komen in opstand (7+)

De hele voorjaarsvakantie in Plein Theater: 19 t/m 27 februari

Voorstelling: 14:30 (donderdag 24 februari 16:00)

Bonusactiviteiten: Wisselende tijden

Meer info & tickets: https://plein-theater.nl/nieuws/1312

Scènefoto’s: downloaden via STIP theaterproducties

Info & tickets: STIP on Stage

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur