Meteen naar de inhoud

Theater Kikker is 50 en trakteert: Theatrale happening met 50 uur non-stop programma en playgrounds in de stad

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Theater Kikker is 50 en dat verdient een feest! Voor publiek, makers en voor iedereen uit de stad die Theater Kikker nog niet zo goed kent. Van zaterdag 1 t/m zondag 9 oktober 2022 wordt Utrecht getrakteerd op theatrale explosies, pop-up performances, out of the box werk en epische dj’s. Het wordt een week feest met een tikkie nostalgie, een flinke dosis hier en nu, en een vette portie toekomst. Want meebewegen en experimenten is waar Kikker goed in is en houdt het Utrechtse theater al 50 jaar jong en relevant.

50 uur non-stop theater en playgrounds in de stad

Wat je kan verwachten? Kikker gaat van 1 t/m 9 oktober buiten spelen en roept drie ‘playgrounds’ in het leven. Openbare plekken in de stad waar wordt gespeeld voor jou. Je kan de playgrounds gratis bezoeken of er per ongeluk tegenaan lopen. Verrassende ontmoetingen worden het zeker. Als knetterende finale wordt de week afgesloten met 50 uur non-stop theater van vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober. 50 uur waarin alles wat ooit gedaan is en het theater ooit nog wil gaan doen, aan bod komt.

Eerste namen bekend

50 uur Kikker is opgedeeld in verschillende tijdsslots. Zo kan iedereen dit feestje meevieren in de ‘vibe’ die bij je past. Na een knallende opening is de vrijdagavond voor de dialoog over de toekomst van theater, de zaterdagochtend is voor de jeugd met o.a. Het NUT. Zaterdagmiddag beleef je de ultieme theatermix van bekende namen en nieuw talent in alle uithoeken van het theater met onder meer de Theatertroep, DOX en dansgezelschap SHIFFT. Als de avond valt gaat het tempo omhoog en duik je met opzwepende performances van o.a. Connor Schumacher de nacht in, waarna er gedanst wordt op de beats van DJ-duo CHAMOS. Op zondagochtend is er tijd voor een beetje nostalgie en toekomst met Theatergroep Aluin, Bambie en werk van HKU-studenten om zondagmiddag de laatste uren Fast Forward in te gaan met Club Lam en Compagnie Red, Yellow & Blue.

Goed om te weten Goed om te weten

De kaartverkoop voor Kikker 50 is nu gestart. Koop alvast je ticket op www.theaterkikker.nl/kikker-50 voor jouw favoriete moment en weet zeker dat je dit feestje meeviert.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands