Meteen naar de inhoud

KINDEREN TRAPPEN EERSTE KINDERTHEATERWEEK AF IN HET MAASPODIUM

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

ROTTERDAM – Op woensdag 18 oktober om 16:30 zijn de kids van het Maaspodium via livestream te volgen als ze een kijkje voor en achter de schermen geven bij verschillende theaters door Nederland, als aftrap van de eerste Nationale KinderTheaterWeek ooit. Samen met presentator Tirsa With laten zij zien hoe leuk theater is!

Als nieuw initiatief van het Nationaal Theaterfond vindt van 18 tot 25 oktober 2023 in ruim zestig theaters in Nederland de eerste Nationale KinderTheaterWeek plaats. Waar in deze week vaak al kinder- en jeugdvoorstellingen staan geprogrammeerd, staat dit keer het gehele theater in het teken van kinderen. Om de magie van het theater te laten zien! Voor en achter de schermen worden er diverse extra activiteiten georganiseerd, die vrij te bezoeken zijn.

FEESTELIJKE OPENING MAASPODIUM

Op woensdag 18 oktober heeft Maas theater en dans, Nederlands grootste jeugdtheatergezelschap, de eer om de feestelijke opening van de Nationale KinderTheaterWeek te hosten in het Maaspodium in Rotterdam. En die is ook online te volgen voor kinderen uit het hele land. Presentator Tirsa With, onder andere van Het Klokhuis, Albert Verlinde, de Podiumkids én de kinderen van Maas zullen dan vertellen over de reuzeleuke KinderTheaterWeek en waarom zij zo gek zijn op theater. Ook spieken we mee in theaters door het land hoe het er daar aan toe gaat. Maar of dat helemaal goed gaat…?

De livestream is woensdag 18 oktober om 16:30 te volgen via de website van Maas theater en dans en AvroTros.

De Nationale Kindertheaterweek wordt mede mogelijk gemaakt dankzij het Nationaal Theaterfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds in samenwerking met de Vereniging Vrije Theater Producenten en Podiumkids.

AGENDA | MAAS SPEELT MAAS | ZOMERTERRAS M-CAFÉ

 

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands