Meteen naar de inhoud

Kaartverkoop 40e editie Boulevard gestart

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Al vier decennia lang verandert ‘s-Hertogenbosch in augustus gedurende elf dagen in een levendig podium voor inspirerende voorstellingen en ontmoetingen. De kaartverkoop voor de eerste veertien voorstellingen van de jubileumeditie van Theaterfestival Boulevard is vandaag gestart voor Vrienden (op dinsdag 28 mei voor iedereen). Tegelijkertijd verschijnt het gratis Boulevard Magazine 1 met achtergrondartikelen en interviews.

Vierende mens

Sinds 1985 heeft Theaterfestival Boulevard enkele duizenden makers uit binnen- en buitenland podia geboden. Zij speelden op in totaal 247 verschillende locaties in en om ’s-Hertogenbosch, de stad die onverbrekelijk met het festival is verbonden. Ook dit jaar biedt Boulevard weer een zomerse festivalervaring voor zowel theaterfans als terrasliefhebbers. “We zoeken de vierende mens en vieren de zoekende mens,” aldus directeuren Tessa Smeulers en Dana Kibbelaar in Boulevard Magazine. 

De eerste veertien

De programmeurs van Boulevard hebben weer een heerlijk palet aan voorstellingen en concerten geboekt. Oude bekenden komen met nieuw werk en nieuwe gezichten komen ons verrassen. Denk aan Igor x Moreno uit Italië met hun opzwepende nieuwe voorstelling, aan Dries Verhoeven, Katja Heitmann of De Dansers die samen met Club Gewalt op het podium staan. Nieuwe Boulevardmaker Manu van Kersbergen beweegt samen met .multibeat hemel en aarde op zoek naar een nieuwe taal om de veranderende wereld te beschrijven. De Libanese choreograaf en danser Omar Rajeh brengt een indrukwekkende solo. Je kunt ook op expeditie met Het Houten Huis en Theater Stap, naar de nieuwe voorstelling van BERLIN/Fien Leysen, dansen op de beats van Steffen Morrison en je laten inspireren door een ode aan vrouwenstemmen in de dansvoorstelling van Jan Martens uit België. Ook Laika is terug! Samen met Theater Froefroe brengen ze Tortot (10+), inclusief maaltijd. Mis ook de daverende familieEen leuk avondje uit (8+) van Theater Artemis/Het Zuidelijk Toneel/hetpaleis niet. En ontdek wat Grote Mensen (4+) de hele dag doen bij de voorstelling van Compagnie Barbarie. Wie jarig is trakteert! Speciaal voor de veertigste editie komt De Stijle, Want… nog één keer naar het festivalhart op de Parade.

Tickets en uitgebreide informatie over de voorstellingen is te vinden opwww.festivalboulevard.nl en in Boulevard Magazine 1, dat gratis verkrijgbaar is bij de bibliotheek in den Bosch, bij culturele instellingen en in cafés in en rond de stad. Het complete programma wordt op 20 juni bekend gemaakt.

Theaterfestival Boulevard vindt van 1 t/m 11 augustus plaats in ‘s-Hertogenbosch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands