Meteen naar de inhoud

QUEER BALLROOM CULTUUR KOMT NAAR NIEUW-WEST, AMSTERDAM

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Een roep voor meer queer activiteiten klinkt vanuit Nieuw-West en zal op 29 juli worden beantwoord. Op de eerste maandag van Pride Amsterdam zal The Kiki Kiki Ball plaats vinden in Space for Dance Art, georganiseerd door Deion Versace en ondersteund door ICK Dans Amsterdam, en maker Robin Nimanong

The Kiki Kiki Ball zet hun allereerste editie groots neer met workshops, live optredens en most importantly een line-up die je niet wilt missen. Het omarmen van diversiteit, stimuleren van originaliteit en het creëeren van een veilige haven voor jongeren zijn cruciaal om elke stem te laten weerklinken. Dit is geen gewoon feest; het is een viering van expressie en gemeenschap, een sprankelend bal waar iedereen mag stralen op hun eigen manier. 

De ochtend staat in het teken van workshops die uiteenlopen van category performance vogue tot category face. Het main-evenement begint pas écht om 19:00 en gaat door tot de vroege uurtjes. Deze avond zit vol metactiviteiten die de bezoekers zullen uitdagen en inspireren. Tijdens het ball zijn er live optredens door verschillende queer makers en zullen verschillende categoriën gelopen worden door jong talent! Het doel van de avond is om bezoekers de essentie van ballroom te laten ervaren en om bewustwording en dialoog te stimuleren over inclusiviteit en diversiteit in Amsterdam.

Meer weten of tickets? Klik op de knop hieronder!

Meer informatie en tickets

Over Space for Dance Art

Space for Dance Art vormt het culturele danshart van Amsterdam-Nieuw West, een plek waar innovatie en passie voor hedendaagse kunstvormen samensmelten. Dit platform biedt de ruimte om creatieve visies te realiseren en een breed publiek te bereiken met een divers aanbod aan activiteiten. Bezoekers en makers kunnen hier genieten van zintuigprikkelende dansvoorstellingen, interactieve workshops, levendige clubavonden, boeiende exposities, inspirerende lezingen en symposia. Space for Dance Art is meer dan een locatie; het is een gemeenschap en een thuisbasis voor iedereen die zich artistiek wil uitdrukken binnen een inclusieve omgeving

The Kiki Kiki Ball wordt georganiseerd door Deion Versace.
In co-productie met Robin NimanongSpace for Dance Art en is onderdeel van Pride Amsterdam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands