Meteen naar de inhoud

Wij blijven de meest bescheiden theatergroep ter wereld!

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een klein of groot lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door (laten) plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.

Theatergroep Aluin is verheugd over de vele nieuwkomers in het nieuwe Kunstenplan. Dat dat onder andere ten koste gaat van Aluin vinden we verrassend en natuurlijk heel jammer. 

Natuurlijk kunnen we nu verslag doen van onze verbijstering om zoveel onrecht maar het krijgen van subsidie is nou eenmaal geen recht. Hoewel dat soms zo voelt als je met zoveel getalenteerde mensen, met zoveel hartstocht en inzet en met zoveel succes de afgelopen jaren hebt mogen werken. Er zijn andere keuzes gemaakt door een commissie van mensen die ook met energie en hartstocht aan de toekomst van het theater werken.

Dankzij een formidabel rapport van de gemeente Utrecht kunnen we gelukkig verder. Weliswaar met een kleiner budget dan gehoopt maar met een geweldig team, prachtige acteurs en trouwe partners hebben we genoeg grond onder de voeten om de komende jaren vrolijk tegemoet te zien.  

We feliciteren de blijvers en de nieuwkomers. Wij likken onze wonden en gaan dan gewoon door met ons magische vak. Tot ziens in het theater, in de scholen, op locatie en in onze eigen Villa Concordia. 

Fijne zomer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur

Privé Lidmaatschap (maand)
5 / Maand
Voor natuurlijke personen en ZZP’ers.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen mastodon-account
Toegang tot onze archieven
Klein Lidmaatschap (maand)
18 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van minder dan 250.000 euro per jaar
Geen storende banners
Een premium nieuwsbrief
Al onze podcasts
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Zelf persberichten (laten) plaatsen
Extra aandacht in berichtgeving
Groot Lidmaatschap (maand)
36 / Maand
Voor culturele instellingen met een omzet/subsidie van meer dan 250.000 euro per jaar.
Geen storende banners
Een speciale nieuwsbrief
Eigen Mastodonaccount
Toegang tot archieven
Deel persberichten met ons publiek
Extra aandacht in berichtgeving
Premium Nieuwsbrief (substack)
5 proefabonnementen
Al onze podcasts

Betalingen geschieden via iDeal, Paypal, Creditcard, Bancontact of Automatische Incasso. Wilt u liever handmatig betalen, op basis van een factuur vooraf, rekenen we 10€ administratiekosten

*Alleen bij een jaarlidmaatschap of na 12 maandelijkse betalingen

nl_NLNederlands