Strijd om de hashtags: Harmony Festival, Ca vs Holland Festival, Nl #hf10

 Gelukkig is er een flink tijdsverschil tussen Santa Monica en Amsterdam, maar even dreigde er een flinke verwarring te ontstaan toen de organisatoren van het driedaagse Harmony Festival meenden de hashtag #hf10 voor zichzelf te kunnen reserveren.

Sinds de eerste twitters, gisteren, is het echter stil in Californië, want ze hebben ontdekt dat Nederland Rulez waar het trending topics betreft. Niet alleen #TK2010 heeft de wereld verbaasd doen staan, of #joran de wereld verbijsterd. Het megafestival in de Bay Area heeft zijn hashtag-ideeën moeten laten varen omdat het Holland Festival voor storing zorgt. Immers, de tweets rond het Holland Festival dragen de ‘hashtag’ #hf10 al sinds 31 mei, en daardoor zal de gemiddelde Amerikaanse festivalbezoeker vreemde tweets te zien krijgen, en gaan twijfelen aan zijn of haar geestelijke vermogens, ondanks dat op het Harmony Festival niet gerookt, gedronken, geblowd en gekoelboxed mag worden. Drie dagen lang. Kijken of we het volhouden.

Enhanced by Zemanta
Scroll naar top