1 september is het ‘Askacurator-dag’. Nu al meer dan honderd musea in nu al veertien landen zetten die dag hun curator aan de computer om vragen van internetgebruikers te beantwoorden. Het is een primeur. Nog nooit eerder was zo’n vragenuurtje wereldwijd te volgen, en nog nooit eerder kregen internetgebruikers toegang tot de mensen achter musea als het , Van Gogh, Guggenheim.

Het Cultureel Persbureau is erbij.Onze verslaggevers volgen de #hashtag, en zullen hoogtepunten signaleren, maar er ook bij zijn als het fout gaat. En we onderzoeken of het nou eigenlijk wel werkt, zo’n wereldwijde museumtwitter-dag.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Partners in de -sector: dit verhaal kan geleverd worden in overleg. Ook in de planning van uw deadlines houden we rekening met de productie. Omdat de dag zich vooral in en Amerika afspeelt, is voor een goed overzicht levering voor de papieren editie mogelijk op 2 september. Voor web-edities kunnen we eerder zijn.

U bepaalt zelf de prijs.

Foto bovenaan:
Scroll naar top