Een verlegen, bescheiden man, die op het toneel verandert in een briljante clown en kunstenaar tegelijk. Typischer Brits kun je het niet krijgen dan bij choreograaf en danser Jonathan Burrows. In de danswereld heeft hij een cultstatus bereikt, en eigenlijk is het raar dat zijn voorstellingen niet een breder publiek bereiken. Al zegt hij zelf geen gebrek aan toeschouwers te hebben: overal ter wereld waar hij komt, zitten de zalen vol.

Op Springdance 2011 trad Burrows op met de voorstelling Cheap Lecture / Cow Piece, waarin hij samen met componist Matteo Fargion aan de hal gaat met alle conenties van goede kunst, en zo een nieuw kunstwerk schept.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Comments are closed.