Een verlegen, bescheiden man, die op het verandert in een briljante clown en kunstenaar tegelijk. Typischer Brits kun je het niet krijgen dan bij en danser Jonathan Burrows. In de danswereld heeft hij een cultstatus bereikt, en eigenlijk is het raar dat zijn voorstellingen niet een breder publiek bereiken. Al zegt hij zelf geen gebrek aan te hebben: overal ter wereld waar hij komt, zitten de zalen vol.

Op 2011 trad Burrows op met de voorstelling Cheap Lecture / Cow Piece, waarin hij samen met componist Matteo Fargion aan de hal gaat met alle conenties van goede , en zo een nieuw kunstwerk schept.

Foto bovenaan:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top