Natuurlijk zijn er ‘trollen’. Tegenstanders van ‘linkse hobby’s’ en aanhangers van de stelling dat goede vanzelf wel overleeft. Onze liveblog over de Mars der Beschaving, die we mede lieten vullen door -hashtags te volgen, werd er een beetje zuur van. We hebben dat een beetje opgeschoond, de hardste schreeuwers eruit gehaald (ook pro, overigens) en een paar markante politieke accounts aan het volglijstje toegevoegd.

Ondertussen werkt een wisselend team van ongeveer 6 mensen rond de klok aan het volgen en zo goed mogelijk duiden van de nieuwsstroom. De liveblog trok duizenden volgers, de eigen website ging bijna plat, maar we zijn nog steeds in de lucht en volgen vanaf 11 uur opnieuw de acties in en brengen verslag uit van het in de . Volg ons verder op cultureelpersbureau.nl/live.

Foto bovenaan:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:
Scroll naar top