Meteen naar de inhoud

Amerikaanse toestanden: danseres krijgt 150 dollar voor optreden met kaartjes tot 100.000 dollar en komt in verzet

Ze heet Sara Wookey en is een goede bekende in de internationale danswereld. Toen deze choreografe en danseres met 16 jaar ervaring een kans kreeg om te auditeren voor een optreden in een vermaarde performance van de wereldberoemde kunstenares Marina Abramovich, greep ze die natuurlijk aan. Ze auditeerde en kwam met zes anderen door de auditie heen, maar niet dan nadat ze een contract had ondertekend om tegen niemand over de auditie te spreken, op straffe van een dwamgsom van 1 miljoen dollar.
...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur