Meteen naar de inhoud

Rutteleaks

Het begon ermee dat Halbe Zijlstra op tv riep dat niemand in de kunst zijn leven zeker kon zijn.

Toen kwam Mark Rutte met zijn stelling dat er per avond in Den Haag in 30 zalen 15 mensen op de eerste rij zitten.

En toen

[wp_eStore_fancy2:product_id:1:end]

2 reacties op “Rutteleaks”

  1. h.c. van der Westen

    Ik ben benieuwd wat de “kunst” zelf vindt van subsidies. Het is bedroevend als je inkomen gekort word of zelfs verdwijnt. Maar waar haalt de kunst toch die onmisbare positie vandaan, is ze beter of denkt meer meerwaarde aan de maatschappij te kunnen bieden, dan een andere werkloze. Ik kan al uw antwoorden zelf wel bedenken. Maar waar staat u als ik u vraag “”wat vindt de kunst zelf van subsidies””.

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur