We slaan onszelf eigenlijk nooit op de borst, maar zo eens in de zoveel jaar mag het. Wanneer je bijvoorbeeld binnen een uur ‘top story’ bent op de wereldwijde twitterverhalenwebsite ‘storify.com‘.

We hebben natuurlijk wel vaker een plotselinge bezoekerstoeloop, en zeker afgelopen september was met 15000 bezoekers een topmaand, maar zoiets, meer dan 500 bezoekers in niet eens een uur tijd, dan die je toch iets goeds. In je niche, waarvan het Stimuleringsfonds voor de Pers nog verklaarde dat die geen enkele rol speelde in het maatschappelijke (ging over cultuur).

Enfin. We vieren vooral dat we later deze week waarschijnlijk onze 7000ste twittervolger mogen noteren. In een tijd dat de dagbladen, waar we uit voortgekomen zijn, allemaal verliezen van 4% of meer in oplage noteren.

Hier onze topstory op storify:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

 

 

Blijf ons volgen. Daar worden we blij van.

 

Foto bovenaan:
Scroll naar top