We slaan onszelf eigenlijk nooit op de borst, maar zo eens in de zoveel jaar mag het. Wanneer je bijvoorbeeld binnen een uur ‘top story’ bent op de wereldwijde twitterverhalenwebsite ‘storify.com‘.

We hebben natuurlijk wel vaker een plotselinge bezoekerstoeloop, en zeker afgelopen september was met 15000 bezoekers een topmaand, maar zoiets, meer dan 500 bezoekers in niet eens een uur tijd, dan die je toch iets goeds. In je niche, waarvan het Stimuleringsfonds voor de Pers nog verklaarde dat die geen enkele rol speelde in het maatschappelijke debat (ging over cultuur).

Enfin. We vieren vooral dat we later deze week waarschijnlijk onze 7000ste twittervolger mogen noteren. In een tijd dat de dagbladen, waar we uit voortgekomen zijn, allemaal verliezen van 4% of meer in oplage noteren.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Hier onze topstory op storify:

 

 

Blijf ons volgen. Daar worden we blij van.