Meteen naar de inhoud

Mijlpaal in zicht

We slaan onszelf eigenlijk nooit op de borst, maar zo eens in de zoveel jaar mag het. Wanneer je bijvoorbeeld binnen een uur ’top story’ bent op de wereldwijde twitterverhalenwebsite ‘storify.com‘.

We hebben natuurlijk wel vaker een plotselinge bezoekerstoeloop, en zeker afgelopen september was met 15000 bezoekers een topmaand, maar zoiets, meer dan 500 bezoekers in niet eens een uur tijd, dan die je toch iets goeds. In je niche, waarvan het Stimuleringsfonds voor de Pers nog verklaarde dat die geen enkele rol speelde in het maatschappelijke debat (ging over cultuur).

Enfin. We vieren vooral dat we later deze week waarschijnlijk onze 7000ste twittervolger mogen noteren. In een tijd dat de dagbladen, waar we uit voortgekomen zijn, allemaal verliezen van 4% of meer in oplage noteren.

Hier onze topstory op storify:

 

 

Blijf ons volgen. Daar worden we blij van.

 

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur