Het barst los tijdens het Nederlands Theater en gaat nog langer door. 4 wordt drie weken lang geannexeerd door de liveradioshow – De Stem van de Toekomst. Eén van de Radio Futuristas, Heske van den Ende, legt hieronder even uit waarom je ook vooral moet meeluisteren.

Cultuurpers is er in ieder geval bij, en doet verslag. Zoals wij dat doen.

De radioshow loopt van 10 t/m 27 september, vrijwel dagelijks, vanaf 16:00 uur. Het enorme programma staat hier online. Je kan ook gratis bij Frascati 4 naar binnen om het aangetrokken leger theatermakers, acteurs, filosofen, denkers, doeners, journalisten, sociologen, poppenspelers, advocaten, historici, activisten en politici – samen met de Radio Futuristas – aan het werk te zien.

Overigens dient déze Radio Futura, een co-productie van Frascati, Het Transitiebureau, de Theaterschool & het Theater Festival, niet te worden verward met de gelijknamige, en op het eerste gehoor en gezicht volstrekt hilarische, geniale Spaanse reggaeband met onnavolgbare jaren ’80 swagger. Onnavolgbaar genietbaar, zoals hieronder:

Foto bovenaan:
Scroll naar top