Lenig denken, filosofische strips tekenen en meer

Hoor over de mensch en andere dieren. Twijfel je suf en ontdek de voordelen daarvan. Ga over grenzen terwijl je ondertussen je filosofie-vooroordelen even door de mangel haalt. Voedsel voor de geest. Te halen in Den Haag. De eeuwige twijfelaar loopt trouwens korting mis ná 16 maart..

Leden lezen gewoon door

(Met de betaalknop hieronder word je geen lid, maar koop je steeds losse stukken met een tegoed van onze partner Katalysis. Een echt lidmaatschap van Cultuurpers biedt meer, zoals onbeperkte toegang tot ALLE verhalen (en een nieuwsbrief).)

Oftewel, 14 april van 19u-23.30u vindt de Nacht van de Filosofie voor het eerst plaats in Den Haag. Voor 16 maart een kaartje kopen is voor maar €20 een (eigenlijk) onbetaalbare avond krijgen.

Over de grens

Denkers van naam en aanstormend filosofietalent geven lezingen, workshops of houden spreekuur. Het thema van dit jaar is ‘Over de grens’. Tijdens deze Nacht gaat de filosofie de grens over naar hedendaags Darwinisme, spiegelt ze een mogelijke toekomst, verkent ze het vooroordeel en glipt ze weg via de achterdeur.

Sprekers & twijfelaars

Jos de Mul, Bibi van den Berg, Vera Mulder, Robert van Raffe, Inge Schilperoord, Annemarie Soeteman, Norbert Peeters, Rolf Viervant, Marja van Rossum

Kracht

Dankzij Esther Didden vindt deze avond plaats. Natuurlijk zijn er samenwerkingspartners, maar het initiatief komt van haar: stuwende kracht en degene die (in goede en slechte tijden) haar energie blijft geven.

Een type mens waar de wereld momenteel op zit te wachten. Mensen die de eerste stappen zetten, overuren draaien, plannen smeden, ondanks tegenslag blijven geloven in de juistheid van hun projecten… Waarderen kun je in dit geval door heel snel een kaartje te bestellen en al je vrienden uit te nodigen.

A suivre!

 

[gravityform id="10" title="true" description="true" ajax="true" tabindex="0"]