Meteen naar de inhoud

Splendor Amsterdam presenteert de Splendor Parade 2017

Op zaterdag 14 januari 2017 om 16.30 uur presenteert Splendor in CASCO Amsterdam de Splendor Parade 2017. Splendorleden en niet-leden kunnen tijdens deze namiddag zich laten verwonderen door de diverse groep Splendormusici en hun muzikale vrienden, die zich op de meest uiteenlopende manieren laten zien en horen.

Splendor pakt het dit jaar nóg groter aan met een eigen SplendOpeRa: bereid je voor op een muziekstuk van een uur zoals je nog nooit eerder zag. Tijdens de Grande Finale maken het SplendorLedenKoor en het SplendorKinderkoor ook hun opwachting. Daarna proosten de musici, gastmusici en Splendorleden op een mooi nieuw jaar!

In drie jaar tijd is Splendor vanuit het niets gegroeid tot een volwassen schakel in het Amsterdamse muziekleven. Het muzikantencollectief heeft inmiddels 1158 vaste supporters aan zich verbonden en deze Splendorleden (€100,- per jaar) hebben gratis toegang tot de wekelijkse Ledenconcerten. Nog 92 leden te gaan voordat het maximum aantal leden bereikt is en de ledenstop actief wordt.

Start kaartverkoop en meer informatie

Kaarten voor de Splendor Parade zijn te verkrijgen via http://splendoramsterdam.com/splendor-parade/. De toegang voor Splendorleden is gratis. Niet-leden kunnen voor €16,- een kaartje bemachtigen of – voordat het te laat is – meteen lid worden via www.splendoramsterdam.com. Daar zijn ook alle concerten voor de komende maanden te vinden.

Goed om te weten

Over Splendor Amsterdam

Winnaar Amsterdamprijs voor de Kunst 2015

De (…) reden (voor het winnen van Amsterdamprijs voor de Kunst) is dat Splendor er niet enkel is voor henzelf, maar het biedt ook een podium aan anderen – met name de jongste generatie musici – en er wordt ruimte geschapen voor het onverwachte; alles kan er, maar kwaliteit staat steeds voorop.”
– Jury Amsterdamprijs voor de kunst 2015

Midden in het centrum van Amsterdam hebben vijftig topmusici een bijzondere muzikale ontmoetingsplek gecreëerd: Splendor. Een intiem muzikaal laboratorium, waar alles kan en niets moet. Een plek om samen te spelen, om ideeën tegen elkaar aan te gooien en experimenten aan te gaan. Met musici uit alle hoeken en gaten van de muziekwereld en hun gretige publiek. Splendor kan niet bestaan zonder het leukste onderdeel van het succes: de nauwe band met de Splendorleden. De vijftig musici spelen jaarlijks allemaal hun ledenconcert en als Splendorlid (€9,- per maand of €100,- per jaar) mag je gratis naar die vijftig concerten toe.

Splendor wordt mede ondersteund door de Stichting Marti-Keuning Eckhardt, de Van Bijleveltstichting en Bergh Stoop & Sanders advocaten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur