Luister nu naar de best beluisterde CultuurPodcast

155

Linda Huijsmans en ondergetekende praten je in een halfuurtje bij over wat er toe doet in de kunstwereld. Vanaf nu tweewekelijks op dit kanaal, en natuurlijk te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google, noem maar op. Het hele overzichtje vind je hier.

En we hebben ook een oproepje aan het eind. Voor iemand die ons gaat helpen om fondsen te werven. No Cure No P, wat iets anders is dan liefdegeld, oud papier, want als wij verdienen, ga jij ook verdienen. Dit omdat Cultuurpers uiteindelijk voor iedereen bereikbaar moet zijn, maar er best wat mensen zijn die vinden dat journalisten gratis zouden moeten werken. En Cultuurpers vindt dat dat een slecht idee is. iets met bakkers en solidariteit.

Enfin: luister, en als je ook een keer wilt aanschuiven met je verhaal: meld je aan. Via de gebruikelijke wegen.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login