Intelligente conversaties over Seks en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf maart 2021 nieuwe edities van de serie Amsterdam Talks Sex! 

In de (online) talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Actuele onderwerpen komen aan bod als de menopauze, queer community, Big Pharma en pillen voor vrije seks, vrouwenhandel en de emancipatie van het machismo.

De eerstvolgende editie is op vrijdag 5 maart om 19:00 en gaat over de taboes en mythes van de menopauze. Gasten zijn Marleen Schlüter (Natuurgeneeskundige en Lichaamsgericht Psychosociaal Therapeut) en Marianne van Katwijk (Spiritueel Seksueel Vrouwen Empowerment Psycholoog).

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken. “Heel veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Veel mensen kijken bijvoorbeeld nog steeds naar porno als hun voorbeeld. En aan de andere kant van het spectrum heb je de Disneyfilms en romantische speelfilms met ideeën over hoe we ons persoonlijke leven in zouden moeten delen. Er zitten zoveel schakeringen in het echte leven. Díe wil ik graag laten zien, omdat sex de plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn. ”

Amsterdam Talks Sex is tweewekelijks op vrijdag online live te bekijken op www.plein-theater.nl met de mogelijkheid een donatie te doen. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in het Plein Theater!

Over Zehra Handan Aydin

Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze 10 jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal culturele ondernemingen. Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labelen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.

Programma MRT – MEI 2021

Vrijdag 5 maart 19:00 | Amsterdam Talks Sex #7 | Menopauze, de taboes en mythes

Vrijdag 26 maart 19:00 | Amsterdam Talks Sex #8 | |Queer Community Issues, waar let men op?

Vrijdag 9 april 19:00 | Amsterdam Talks Sex #9 | Bigfarma en pillen voor vrije sex, is het lichaam een verdienmodel?

O, ja: Je hoeft geen lid te zijn om dit te kunnen lezen. We hebben wel leden nodig om dit te kunnen schrijven. Word daarom nu lid.

Vrijdag 23 april 19:00 | Amsterdam Talks Sex #10\\ | Vrouwen met een relatie met jongere mannen; taboes en schaamte

Vrijdag 7 mei 19:00 | Amsterdam Talks Sex #11 | Vrouwenhandel en prostitutie in Amsterdam

Vrijdag 28 mei 19:00 | Amsterdam Talks Sex #12 | Mannen en seksualiteit. De emancipatie van het machismo

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Culturele organisaties die lid zijn van Cultuurpers kunnen persberichten indienen, die vervolgens onverkort worden doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word lid met je organisatie!!

Foto bovenaan:
©Paulina Matusiak & Eddy Wenting