Een ode aan het verdriet. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaan als verbinding tussen mensen?  

 Spread the sadness – een missverkiezing van tranen is een ode aan het verdriet. Een tranentrekkende voorstelling over het vormgeven van je eigen pijn en het toe-eigenen van die van een ander. Over hoe leed je identiteit beïnvloed en verdriet tot entertainment wordt gereduceerd. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaan als verbinding tussen mensen?

Max Laros en Rosita Segers verhouden zich tot een wereld vol tranen waarin ze een poging doen verdriet te omarmen en te kunnen huilen in het bijzijn van hun publiek.

Over de Non Creators Company 

“Wij zijn de Non Creators Company, een Utrechts performancecollectief bestaande uit Rosita Segers en Max Laros. Rosita speelde onder meer in Back to ozz van Het Filiaal Theatermakers, De Familie van Nielie – Alleen thuis van Theatergroep Kwatta en vertolkt de hoofdrol in de online serie Zuipkeet van Toneelgroep Maastricht en BNN. Max speelde Bert in de Twentse theaterhit Hanna van Hendrik, Hamlet van de Toneelmakerij, De Familie van Nielie – Alleen thuis van Theatergroep Kwatta en in de serie Flikken Maastricht.”.

Praktische informatie
:
Spread the sadness – Een missverkiezing van tranen van Max Laros en Rosita Segers

Vr 11 jun| 20.30 uur
Prijs: 6,50
Tickets: https://www.concordia.nl/theater/spread-the-sadness-een-missverkiezing-over-tranen-max-laros-en-rosita-segers/11-06-2021-20-30 

Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Persberichten van leden met een ‘bijzonder’ lidmaatschap worden onverkort doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word BIJZONDER lid!

Foto bovenaan:
pr beeld spread the sadness
Scroll naar top