Meteen naar de inhoud

Een misverkiezing van tranen – De livestream van deze week bij Concordia! 

Cultuurpers ledenservice

DIT IS EEN PERSBERICHT

Culturele organisaties met een bijpassend lidmaatschap kunnen hun persberichten onverkort door laten plaatsen op onze site. Ook meedoen? Word lid, als instelling.


Een ode aan het verdriet. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaan als verbinding tussen mensen?  

 Spread the sadness – een missverkiezing van tranen is een ode aan het verdriet. Een tranentrekkende voorstelling over het vormgeven van je eigen pijn en het toe-eigenen van die van een ander. Over hoe leed je identiteit beïnvloed en verdriet tot entertainment wordt gereduceerd. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaan als verbinding tussen mensen?

Max Laros en Rosita Segers verhouden zich tot een wereld vol tranen waarin ze een poging doen verdriet te omarmen en te kunnen huilen in het bijzijn van hun publiek.

Over de Non Creators Company 

“Wij zijn de Non Creators Company, een Utrechts performancecollectief bestaande uit Rosita Segers en Max Laros. Rosita speelde onder meer in Back to ozz van Het Filiaal Theatermakers, De Familie van Nielie – Alleen thuis van Theatergroep Kwatta en vertolkt de hoofdrol in de online serie Zuipkeet van Toneelgroep Maastricht en BNN. Max speelde Bert in de Twentse theaterhit Hanna van Hendrik, Hamlet van de Toneelmakerij, De Familie van Nielie – Alleen thuis van Theatergroep Kwatta en in de serie Flikken Maastricht.”.

Praktische informatie
:
Spread the sadness – Een missverkiezing van tranen van Max Laros en Rosita Segers

Vr 11 jun| 20.30 uur
Prijs: 6,50
Tickets: https://www.concordia.nl/theater/spread-the-sadness-een-missverkiezing-over-tranen-max-laros-en-rosita-segers/11-06-2021-20-30 

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur