presenteert van 13 juli t/ 30 juli de bijzondere vierkanaals - Street Vendors: edellín, , Johannesburg, Yogyakarta van enaar Su Toesen. De - laat het dagelijkse van straatverkopers zien op vier verschillende werelddelen.

Street Vendors: edellín, , Johannesburg, Yogyakarta

Street Vendors: edellín, , Johannesburg, Yogyakarta gaat over hoe private onderneingen elke dag weer de stedelijke publieke ruite inneen en hoe de kleine onderneers – sos letterlijk – de eindjes aan elkaar knopen o een inkoen te genereren. De dagelijkse, sos wonderlijke activiteiten worden zonder dialoog en zonder tekst en uitleg getoond. Soige situaties doen denken aan perforances of s uit de .

De is een loop: de vier fils van elk 30 inuten beginnen en eindigen op ruwweg hetzelfde uur van de ochtend en worden in één ruite gepresenteerd. De kijker wordt eegenoen in vier dagen op verschillende continenten die aaneengeregen wordt door verschijningen en verdwijningen van kraen, reparaties en vindingrijke oplossingen voor alledaagse probleen. Bij het zien van de vier fils bij elkaar zie je de globale overeenkosten van de straatverkopers van de vier verschillende werelddelen.

Su Toesen

enaar Su Toesen aakt ’s, foto’s, s en interventies. Haar projecten en series kenerken zich door aatschappelijke betrokkenheid, een antropologisch karakter en rauwe energie. De onderwerpen hebben veelal betrekking op de dynaiek van het stedelijk weefsel en de enselijke vindingrijkheid binnen de wondere wereld van de icro-econoie. Haar ’s bewegen zich op de rand van en , zo ook Street Vendors: edellín, , Johannesburg, Yogyakarta, waar aan ze zes jaar heeft gewerkt.

Prograa

Street Vendors: edellín, , Johannesburg, Yogyakarta is van 13 juli t/ 30 juli van 12:00 tot 20:00 doorlopend te bezoeken in per tijdslot van 60 inuten.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Voor €7,50 kunt u een ticket boeken op www.plein-theater.nl. Stadspasbezitters et een groene stip kunnen voor €2,50 naar binnen.

Aan de uren van het Eetlokaal bij is in dezelfde periode een fototentoonstelling van Su Toesen te bewonderen et hetzelfde thea als de . De openingstijden van het Eetlokaal, et zoers terras en vegetarische kaart, zijn van woensdag t/ zondag van 14:00 tot 22:00.

Ter verdieping van de en de fototentoonstelling zijn er in op 13 juli o 20:00 uur en 23 juli o 16:00 uur Artist Talks et Su Toesen over de totstandkoing van haar project.

O, ja: Je hoeft geen lid te zijn om dit te kunnen lezen. We hebben wel leden nodig om dit te kunnen schrijven. Word daarom nu lid.
Persbericht
Dit is een persbericht van een van onze leden. Persberichten van leden met een ‘bijzonder’ lidmaatschap worden onverkort doorgeplaatst en gedeeld met onze volgers op sociale media. Ook meedoen? Word BIJZONDER lid!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top