22 sept: Prinsjesdaglezing – Stalmeester Bert Wassenaar
Speciaal voor Prinsjesdag worden op woensdag 22 september van 14.00 – 14.45 en om 15.00 – 15.45 uur twee speciale lezingen gehouden door de Stalmeester van de Koning Bert Wassenaar. Over de rituelen en symbolen rondom Prinsjesdag.

De Gouden Koets vormt een herkenbaar onderdeel van het Prinsjesdag-ceremonieel. ZM Koning Willem-Alexander en HM Koningin Maxima maken al 5 jaar lang geen gebruik van de Gouden Koets vanwege de restauratie en...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Scroll naar top