2021 was, net als voor andere musea, wederom een lastig jaar voor het Amsterdam Museum. Het museum was de eerste vijf maanden van het jaar wegens coronamaatregelen gesloten en mocht daarna slechts beperkt bezoek ontvangen. Het Amsterdam Museum verwelkomde in 2021 toch nog 138.000 bezoekers. Het digitale bereik van het museum groeide sterk. Er werd een recordaantal digitale bezoekers getrokken met projecten als Corona in de Stad, het platform rondom de tentoonstelling en het onderzoek De Gouden K...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

Scroll naar top