Bettina Masuch (1964) is sinds 2008 artistiek leider van Springdance en presenteert dit jaar haar derde festivalprogramma. We vroegen de vrouw achter dit toonaangevende festival voor vernieuwende dans naar de hoogtepunten van dit seizoen. Een van de voorstellingen die ze beschrijft maakt ons al heel nieuwsgierig: de Japanse straatvechters van Contact Gonzo. Kan zomaar gebeuren dat er ergens tussen 14 en 24 april 2011 een paar Japanners voor opschudding gaan zorgen op een van Utrechts A-locaties.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Wij geven bij deze dus alvast geen terreuralarm af, maar waarschuwen voor laag overvliegende dansers.

Comments are closed.