Sideways Rain - Guilhermo Botelho / Alias - foto Yves Genoud

De 27e editie van Springdance in Utrecht is in volle gang. De recensenten van het Cultureel Persbureau zijn erbij en wonen dansvoorstellingen uit alle hoeken van de wereld bij. Zo bezocht Fransien van der Putt de openingsvoorstelling Sideways Rain van de Braziliaan Guilhermo Botelho en de jazzy tapdansvoorstelling van Broadwayster Savion Glover. Maarten Baanders woonde Studium van het Belgische danscollectief Busy Rocks bij. Hun kritische gedachten én hun bewondering voor de danskwaliteiten zijn te lezen festivaldagkrant De Dodo.

Ook deze week komen er dagelijks nieuwe dansrecensies over Springdance bij. En zijn er verschillende interviews met makers terug te zien, zoals onder andere met choreografe Margret Sara Gudjonsdottir. Daarnaast proberen de journalisten van De Dodo gewapend met camera na elke bezochte voorstelling de coulissen in te duiken om de eerste reactie van de makers op beeld te vangen.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login