Ze werd beschuldigd van fraude en daarom in september op non-actief gesteld. Inmiddels is er echter uitspraak gedaan in het kort geding dat Saskia Kriekhaus, directeur van het Lucent Danstheater en de Anton Philipszaal, beiden in Den Haag, tegen haar ontslag had ingediend. En dat heeft Saskia Kriekhaus dus gewonnen. Zodat iedereen in de kunstsector van Den Haag opeens hartstikke blij is dat het herfstvakantie is, en niemand on the record commentaar wil leveren.

Enfin. Die loonstrookjes van 150.000 € kunnen dus weer naar Kriekhaus gestuurd worden, en wij laten u weten wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn in deze ex-fraudezaak.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

1 REACTIE

  1. Volgens mij speelde ze nog instrument nog voor advocaat, nog voor rechter. Begrijp dat dichte vuistje dus niet. Ze heeft slechts dingen uitbesteed en daarvoor dingen ontvangen. Heb het erg te doen met de mensen van het Lucent Danstheater. Algemeen belang en individueel belang zijn immers alleen voor de gouden kooi gangster zelf gelijk.

Comments are closed.