Ze werd beschuldigd van en daarom in september op non-actief gesteld. Inmiddels is er echter uitspraak gedaan in het kort geding dat Saskia Kriekhaus, directeur van het en de Anton Philipszaal, beiden in , tegen haar ontslag had ingediend. En dat heeft Saskia Kriekhaus dus gewonnen. Zodat iedereen in de kunstsector van Den Haag opeens hartstikke blij is dat het herfstvakantie is, en niemand on the record commentaar wil leveren.

Enfin. Die loonstrookjes van 150.000 € kunnen dus weer naar Kriekhaus gestuurd worden, en wij laten u weten wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn in deze ex-fraudezaak.

Foto bovenaan:

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

1 reactie op “Saskia Kriekhaus heeft haar directeursbaan terug. Nu nog een werkplek.”

  1. Avatar
    Teew van Driel

    Volgens mij speelde ze nog instrument nog voor advocaat, nog voor rechter. Begrijp dat dichte vuistje dus niet. Ze heeft slechts dingen uitbesteed en daarvoor dingen ontvangen. Heb het erg te doen met de mensen van het Lucent Danstheater. Algemeen belang en individueel belang zijn immers alleen voor de gouden kooi gangster zelf gelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top