Meteen naar de inhoud

We gaan weer Livebloggen! Maandag 21 november, om precies te zijn.

Maandag 21 november heeft de kamer nog één kans om de woestijnvorming in de Nederlandse cultuur een halt toe te roepen. De onevenredig grote aanslag op de budgetten voor muziekscholen, orkesten, theatergroepen en tekenles wordt dan immers besproken door de kamer. Het gebeurt allemaal in de Groen van Prinstererzaal in het Tweede Kamer-gebouw, en het wordt vanzelfsprekend uitgezonden op het internetstation van de Tweede Kamer, maar er zijn nog steeds mensen die geen tv in de auto of op het werk hebben. Daarom houden we een liveblog bij.

We volgen live wie wat zegt en waarom, kijken naar de bodylanguage van cultuurhater Martin Bosma en voetbalwetspecialist Bart de Liefde. En we luisteren naar jullie. Want jullie kunnen meedoen: reacties kunnen via email worden verwerkt, of rechtsreeks in de liveblog worden opgenomen. Ben je kamerlid, of schoonmaker bij een getroffen gzelschap: meld je aan via twitter om mee te doen. Ga je een mooie demonstratie opzetten: laat het ons weten, stuur je filmpje in of maak een mooie foto. Kortom, één grote interactieve kermis, dat Liveblog van ons.

In juni, toen de beschaving marcheerde en de oppositie zich door Halbe Zijlstra in slaap liet wiegen, trokken we 20.000 bezoekers met onze liveblog. Zoveel hoeft het dit keer niet te zijn.

Al is het wel gezellig.

Kijk, die dag, kortom, naar onze liveblogpagina.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur