Meteen naar de inhoud

We gaan de schrijvers van de wereld volgen tot in hun hotelkamer

De Dodo komt weer tot leven. Op 19 januari alweer. Dan storten we ons in het Haagse schrijversleven. Het vierdaagse festival Writers Unlimited, voorheen bekend als Winternachten, maar vanwege het weer dus van naam veranderd (niet, maar leuk grapje) krijgt een echte dodo, maar dan weer anders. We gaan LIVE BLOGGEN. Dat wil zeggen dat we erbij zijn zolang als het duurt, en u gewoon via onze liveblog van minuut tot minuut betrokken blijft bij wat er in de Theaters a/h Spui gebeurt, en wat er daarna tijdens de winternachten zelf in de hotels in de buurt gebeurt.

We gaan inderdaad totally embedded.

Maar het gaat dus wel ergens over. Dat vertelt Ton van de Langkruis, de baas van het festival, in de video.

En hier, maar ook via facebook, kunt u onze liveblog volgen.

 

10 reacties op “We gaan de schrijvers van de wereld volgen tot in hun hotelkamer”

Reacties zijn gesloten.

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur