komt weer tot leven. Op 19 januari alweer. Dan storten we ons in het Haagse schrijversleven. Het vierdaagse Writers Unlimited, voorheen bekend als , maar vanwege het weer dus van naam veranderd (niet, maar leuk grapje) krijgt een echte dodo, maar dan weer anders. We gaan LIVE BLOGGEN. Dat wil zeggen dat we erbij zijn zolang als het duurt, en u gewoon via onze liveblog van minuut tot minuut betrokken blijft bij wat er in de Theaters a/h Spui gebeurt, en wat er daarna tijdens de winternachten zelf in de hotels in de buurt gebeurt.

We gaan inderdaad totally embedded.

Maar het gaat dus wel ergens over. Dat vertelt Ton van de Langkruis, de baas van het festival, in de .

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

En hier, maar ook via facebook, kunt u onze liveblog volgen.

 

Foto bovenaan:

10 reacties op “We gaan de schrijvers van de wereld volgen tot in hun hotelkamer”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top