We hebben het getwitterd, maar dat levert niet zoveel op. Daarom ook maar even hier laten zien. Dat ze bij de overheid heel goed om kunnen gaan met de sociale media.  Want de sociale media, dat is een soort email voor gevorderden. Dus doe je hetzelfde als met email vroeger: veel berichten de wereld in jagen en alle inkomende post rechtstreeks het cilindrisch archief in. Dusseh: maakt niet uit of een stuk of 8000 mensen in je geïnteresseerd zijn. Wat zij te melden hebben dien je niet te weten.

We noemen het democratie 1.0. De stem van het volk wordt in die grote haagse toren in ieder geval niet gehoord.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login