Meteen naar de inhoud

Raad voor Cultuur krijgt nauwelijks speelruimte

Er was, sinds 2009, een kersverse Basisinfrastructuur voor de kunstsector opgezet, die eigenlijk nu had zullen worden geëvalueerd. Dan was gebleken dat de revolutionaire en zeer omstreden ingreep die door Ronald Plasterk, minister van Cultuur onder het vorige kabinet was ingesteld, zeer succesvol was geweest: de bezoekcijfers aan kunst zijn gegroeid, instellingen opereren veel ondernemender, bereik en educatiedoelstellingen zijn helder en iedereen zou hebben geweten waar die aan toe was.

Zoal...

Je kunt nu inloggen om verder te lezen!

Welkom in het archief van Cultuurpers! Als lid heb je toegang tot alle, meer dan 3000 berichten die we sinds onze oprichting in 2009 hebben geplaatst!

(Recente berichten (jonger dan drie maanden) zijn voor iedereen te lezen, dankzij onze leden!)

Word lid, of log hieronder in:

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur