200 militairen en JunkieXL moeten op 13 april aanstaande voor spektakel gaan zorgen op de A2 bij Utrecht. Het dak van de nieuwe tunnelbak gaat het vormen voor een veldslag van middeleeuwse proporties, waarbij de vrede door onze landmacht veroverd gaat worden op iets met een muur en ‘war’ erop.

Het moet groot gaan worden, zoveel is duidelijk. Om de sfeer te verhogen zullen de bovendien per legertruck vervoerd gaan worden van het centrum van Utrecht naar het voorstellingsgebied ten zuiden van ‘The wall’, het project dat SNS-bank eerder met zoveel succes in de markt heeft gezet.

De inzet van 200 van ‘onze jongens’ bij de viering van 300 jaar is tegelijk een leuke aanleiding voor de viering van 200 jaar Koninklijke Landmacht.

Voor je verder leest...

We hebben inmiddels al bijna 300 leden. Mensen zoals jij, met een hart voor kunst.
Word ook lid, kijk hier:

Het hele persbericht is hier te lezen.

Foto bovenaan:
Scroll naar top