200 militairen en JunkieXL moeten op 13 april aanstaande voor spektakel gaan zorgen op de A2 bij Utrecht. Het dak van de nieuwe tunnelbak gaat het toneel vormen voor een veldslag van middeleeuwse proporties, waarbij de vrede door onze landmacht veroverd gaat worden op iets met een muur en ‘war’ erop.

Het moet groot gaan worden, zoveel is duidelijk. Om de sfeer te verhogen zullen de toeschouwers bovendien per legertruck vervoerd gaan worden van het centrum van Utrecht naar het voorstellingsgebied ten zuiden van ‘The wall’, het project dat SNS-bank eerder met zoveel succes in de markt heeft gezet.

De inzet van 200 van ‘onze jongens’ bij de viering van 300 jaar Vrede van Utrecht is tegelijk een leuke aanleiding voor de viering van 200 jaar Koninklijke Landmacht.

Elke ochtend ons nieuws in je mailbox?

Wanneer je lid wordt kun je elke dag een update in de mail krijgen, met onze laatste berichten.

Word ook lid, door HIER te klikken!


Al lid? Login

Het hele persbericht is hier te lezen.