Meteen naar de inhoud

Kunst zonder subsidie? We zijn benieuwd naar die 132 volhouders.

Bussemaker juicht in het Dagblad Trouw dat haar voorganger Halbe Zijlstra een verstandig bezuiniger is geweest. Zijn bezuiniging van 345 miljoen heeft immers ‘slechts’ 41 instellingen de kop gekost, en 132 instellingen die geen geld meer krijgen gaan toch door.

Zonder subsidie.

Wij zijn benieuwd hoe. En vragen die instellingen dus om aan ons te laten weten hoe hun succesverhaal in de steel steekt.

1: Hebben jullie nog steeds evenveel personeel?

2: Hoeveel werk hebben jullie?

3: Waar betalen jullie nu de huur van

4: Wie zijn jullie klanten?

5: bestaan jullie nog op 1 januari 2015?

Reacties kunnen in de comments hieronder.

 

een van onze leden

Leden van Cultuurpers zijn voor een klein bedrag per maand of per jaar mede-eigenaar van onze coöperatie, en mogen in voorkomende gevallen ook inhoudelijk bijdragen aan de site. Voor leden met een instellingslidmaatschap bieden we de mogelijkheid om hun persberichten onverkort door te plaatsen. Ook lid worden? Dat kan. Kijk op deze paginaBekijk alle berichten van deze auteur